De kids of appetite – David Arnold

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Titel: De kids of appetite
Auteur: David Arnold
Uitgeverij: Blossom Books
Genre: Young adult
Prijs: €17,99
Cijfer: 9/10

Vic mist zijn vader, die twee jaar geleden is overleden. Als de stomme nieuwe vriend van Vics moeder haar een aanzoek doet, raakt Vic in paniek en rent hij weg van huis. Zijn vaders urn en zijn eigen verdriet zijn de enige dingen die hij meeneemt de winterse nacht in.
Op straat komt Vic Mad tegen, die hem meeneemt naar een slaapplaats. Daar ontmoet hij Coco, een elfjarige die vloekt als een bootwerker en rapt als een gangster, en Zuz, die helemaal niet praat. Baz, de onofficiële leider van deze groep stelt Vic maar twee vragen. Als Vic deze goed beantwoordt, zullen De Kids of Appetite hem helpen om de laatste wensen van zijn vader te vervullen.

Alweer een boek wat ik las omdat de auteur naar Yalfest komt… Nou ja, ik denk dat ik deze anders ook wel had gelezen. Ik hoorde vanaf het moment dat het boek in Nederland uit kwam al zo veel goede dingen dat ik ook benieuwd werd. Hoewel ik er eigenlijk een hekel aan heb om niks te weten als ik begin aan een boek trok me dat bij deze juist weer aan.

Bij de eerste zin die ik las was ik al verkocht… Het boek is op zo’n mooie manier geschreven dat je eigenlijk steeds meer wilt. Op één of andere manier duurde het toch heel lang voor ik het boek uit had. Ik weet echt niet waarom, maar ik vond het erg moeilijk om door het verhaal heen te komen. Achteraf vond ik dat fijn, want op die manier kon ik veel langer van het mooie boek genieten.

Ik kan niet zeggen dat ik het boek super spannend vond, maar ik wilde wel meer! Ik wilde weten waarom Vic en Mad op het politiebureau zitten en hoe het afliep met de urn. Het was gewoon zo’n bijzonder boek met zulke bijzondere personages!

Ik weet niet wat ik nog meer over dit boek kan vertellen, maar ik wilde toch recenseren. Waarom? Omdat ik jullie allemaal wil vertellen om dit boek te lezen!!

Dus zoek je een boek dat je het gevoel geeft alsof je een gedicht van 300 pagina’s leest, koop of leen dan dit boek!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s